Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Køkkenleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.

Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.

Frokostmenu uge 4

Mandag 20/1 

Grillede squash & aubergine
Tacos m. Mexi vegetarfyld
Guacamole, jalapenos & Syltede rødløg
Bagte søde kartofler
Mexicansk bønnesalat m. kikærter, forårsløg, kidney bønner & Cherry tomat
Jordskokke suppe
Blandede salater

Tirsdag 21/1 

Kylling i kokos m. bulgur, quinoa & havreris
Kikærtegryde m. linser & kokosmælk
Blinis m. hønsesalat
Blinis m. avocadocreme & Syltede rødløg
Spidskålssalat m. persille & citron
Rucolasalat m. quinoa, blåbær & feta
Blandede salater

Onsdag 22/1

Valnød & linsesalat m. appelsin & sennepsdressing
Kartoffelgratin m. spinat
Blomkålssalat m. granatæble, persille & mandler
Grønkålssalat m. pære & parmesan
Crispy kylling filet m. dip
Blandede salater

Torsdag 23/1 

Selleribøf m. fritter & bearnaisesauce
Spinatsalat m. asparges, grape & druer
Middelhavs salat m. cherry tomat, squash, forårsløg & pinjekerner
Blandede salater

Fredag 24/1

Pizza dag
Vegetar pizza
Pizza m. kalkun pepperoni
Pesto & hvidløgsolie
Blandede salater
Dessert