Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Frokostmenu uge 4
Mandag 20/1
Grillede squash & aubergine
Tacos m. Mexi vegetarfyld
Guacamole, jalapenos & Syltede rødløg
Bagte søde kartofler
Mexicansk bønnesalat m. kikærter, forårsløg, kidney bønner & Cherry tomat
Jordskokke suppe
Blandede salater
Tirsdag 21/1
Kylling i kokos m. bulgur, quinoa & havreris
Kikærtegryde m. linser & kokosmælk
Blinis m. hønsesalat
Blinis m. avocadocreme & Syltede rødløg
Spidskålssalat m. persille & citron
Rucolasalat m. quinoa, blåbær & feta
Blandede salater
Onsdag 22/1
Valnød & linsesalat m. appelsin & sennepsdressing
Kartoffelgratin m. spinat
Blomkålssalat m. granatæble, persille & mandler
Grønkålssalat m. pære & parmesan
Crispy kylling filet m. dip
Blandede salater
Torsdag 23/1
Selleribøf m. fritter & bearnaisesauce
Spinatsalat m. asparges, grape & druer
Middelhavs salat m. cherry tomat, squash, forårsløg & pinjekerner
Blandede salater
Fredag 24/1
Pizza dag
Vegetar pizza
Pizza m. kalkun pepperoni
Pesto & hvidløgsolie
Blandede salater
Dessert