Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Uge 17
Tirsdag d. 22. april
- Vegetar lasagne
- Vegetarisk cæsarsalat m. croutons
- Tomatsalat m. basilikum, rødløg & feta
- Stenovnsbaguette
- Skønne blandede salater
Onsdag d. 22. april
- Svampesuppe m. knas & creme fraiche
- Varmrøget laksesalat m. asparges & dressing
- Kylling i kokos m. saltede mandler
- Lækre blandede salater
Tordag d. 22. april
- Dhal new style m. spinat & naanbrød
- Kyllingespyd m. tzatziki
- Rødbede carpaccio m. pesto
- Sprøde salater
Fredag d. 22. april
- Citronetter m. citron, remoulade & rugbrød
- Stegte søde kartofler m. dip
- Vegetariske mini forårsruller m. soya & sweet chili sauce
- Skønne blandede salater