Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Køkkenleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.

Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.

Frokostmenu uge 8

Mandag 17/2

 

Vegetarisk gyros m. svampe & squash
Broccolisalat m. grønne linser & tranebær
Oste tærte m. sol tørret tomat
 Årstidens skønne salater


 

Tirsdag 18/2

 

Grøn salat m. varmrøget laks
Halloumi gryde m. kikærter
Ris & quinoa
Årstidens skønne salater


 

Onsdag 19/2

 

Cæsarsalat m. croutons & ostechips
Vegetarisk pad thail
Tomat suppe m. hvidløgsbrød
Årstidens skønne salater


 

Torsdag 20/2

 

Kyllingelår m. asiatisk agurkesalat
Grillet butternut squash m. honning dressing
Hvidkålssuppe m. æbletern, valnød & persille
Årstidens skønne salater


 

Fredag 21/2

 

Blomkåls bbq bites
Rødspættefilet m. remoulade, citron & rugbrød
Fredags dessert
Årstidens skønne salater