Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Køkkenleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.

Uge 17

Tirsdag d. 22. april

  • Vegetar lasagne
  • Vegetarisk cæsarsalat m. croutons
  • Tomatsalat m. basilikum, rødløg & feta
  • Stenovnsbaguette
  • Skønne blandede salater

Onsdag d. 22. april

  • Svampesuppe m. knas & creme fraiche
  • Varmrøget laksesalat m. asparges & dressing
  • Kylling i kokos m. saltede mandler
  • Lækre blandede salater

Tordag d. 22. april

  • Dhal new style m. spinat & naanbrød
  • Kyllingespyd m. tzatziki
  • Rødbede carpaccio m. pesto
  • Sprøde salater

Fredag d. 22. april

  • Citronetter m. citron, remoulade & rugbrød
  • Stegte søde kartofler m. dip
  • Vegetariske mini forårsruller m. soya & sweet chili sauce
  • Skønne blandede salater