Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Frokostmenu uge 51
MANDAG D. 16/12
Bagte søde kartofler m. rosmarin
Dhal
Aspargessalat m. rucola, tomat og forårsløg
Kold ribbenssteg m. rugbrød og rødkål
Blandede salater
TIRSDAG D. 17/12
Tikka masala m. bulgur
Tomatsalat m. rødløg og feta
Indisk salat m. agurk, koriander og mynte
Vegetarisk "æbleflæsk" m. rugbrød
Skønne blandede salater
Hokaidosuppe
ONSDAG D. 18/12
Lun leverpostej m. svampe
Svampesteg m. aubergine, kikærter og nødder
Rugbrød
Syltede rødbeder
Selleribøffer m. peberrodssauce
Blomkålssalat m. æbler og nødder
Tabouleh
Vegansk karryret
TORSDAG D. 19/12
Vegetarbøffer m. salatbar og dressinger
Svampesuppe m. brød
Svamperisotto
Waldorfsalat
Bagte rødbeder og løg
FREDAG D. 20/12
Sild, æg og karrysalat
Varmrøget laks m. asparges
Rødspættefilet m. citron og remoulade
Rugbrød
Blandede salater
Juledessert
Bemærk caféen er lukket mellem jul og nytår.
Se alle åbningstiderne for caféen og resten af huset her.