Træstammer
Ingredienser
Grøn marcipanmasse:
- 1 håndfuld babyspinat
- 3 spiseske honning
- 200 gram mandelmel
Chokoladefyld:
- 15 dadler uden sten
- 150 gram kogt quinoa
- 50 gram kokosmel
- 3 spiseske kakaopulver
100 gram mørk chokolade til enderne på træstammerne.
Sådan gør du
Kør ingredienserne til marcipanmassen gennem en foodprocessor til en fast masse – rul til en kugle og sæt i køleskabet.
Herefter kører du ligeledes ingredienserne til chokoladefyldet i en foodprocessor, deler massen i to dele og ruller dem ud i to ”pølser” – sæt i køleskabet.
Læg marcipanmassen mellem to ark bagepapir og rul dem ud til ca. 40 x 20 cm. Del den i to stykker på langs og læg en ”pølse” chokoladefyld på hver (hvis marcipanen er svær at rulle ud – kan du drysse lidt kartoffelmel på).
Rul nu marcipanmassen om chokoladefyldet. Skær stængerne ud til 10 stk. træstammer og sæt i køleskabet.
Smelt 100 gram mørk chokolade over vandbad og dyp enderne på træstammerne heri.
Opbevares i køleskabet i op til 5 dage – meeeeen mon de holder så længe?