Træstammer

Ingredienser

Grøn marcipanmasse:

  • 1 håndfuld babyspinat
  • 3 spiseske honning
  • 200 gram mandelmel

Chokoladefyld:

  • 15 dadler uden sten
  • 150 gram kogt quinoa
  • 50 gram kokosmel
  • 3 spiseske kakaopulver

100 gram mørk chokolade til enderne på træstammerne.

Sådan gør du

Kør ingredienserne til marcipanmassen gennem en foodprocessor til en fast masse – rul til en kugle og sæt i køleskabet.

Herefter kører du ligeledes ingredienserne til chokoladefyldet i en foodprocessor, deler massen i to dele og ruller dem ud i to ”pølser” – sæt i køleskabet.

Læg marcipanmassen mellem to ark bagepapir og rul dem ud til ca. 40 x 20 cm. Del den i to stykker på langs og læg en ”pølse” chokoladefyld på hver (hvis marcipanen er svær at rulle ud – kan du drysse lidt kartoffelmel på).

Rul nu marcipanmassen om chokoladefyldet. Skær stængerne ud til 10 stk. træstammer og sæt i køleskabet.

Smelt 100 gram mørk chokolade over vandbad og dyp enderne på træstammerne heri.

Opbevares i køleskabet i op til 5 dage – meeeeen mon de holder så længe?